У четвер, 6 червня, стало відомо про арешт майна одного з найближчих соратників Порошенко - екс-заступника Голови СБУ Віктора Кононенко.

Віктор Кононенко

Про це повідомляє Тelegram-канал Шептун з посиланням на власні джерела у ГПУ.

У повідомленні відзначають, що Печерський районний суд Києва наклав арешт на трикімнатну квартиру колишнього заступника голови Служби безпеки України Віктора Кононенка в центрі столиці й заборонив йому її продавати або розпоряджатися нею в інший спосіб.

суд
суд

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Наша команада вже писала , що генерал за свою кар'єру встиг відзначитися стрімким кар'єрним ростом в СБУ, впровадженням своїх людей в опозицію при Януковичі і вербуванням журналістів", - йдеться у повідомленні.

Джерело вважає, що мета суду - повернути державі вкрадене у неї майно і ще раз передати сигнал поплічникам колишнього Президента Петра Порошенка про те, що все вкрадене буде повернуто назад.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"А тепер поверне державі вкрадене майно - дорогу квартиру в елітному комплексі центрі Києва, яку він привласнив собі в минулому році. Щастя тривало не довго. Сподіваємося, що незабаром все поплічники Порошенко віддадуть те, що “заробили чесною і непосильною працею", - резюмують у повідомленні.

Нагадаємо, у п'ятницю, 10 травня, відбувся допит Петра Порошенка у справі розстрілів на Майдані.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це заявив начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк в ефірі телеканалу ZIK.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ГПУ заявили, що можуть силою привести Порошенка на допит.

Також Знай.ua писав, Луценко пояснив, чому Порошенко не з'явився на допит