Віталій Кличко відреагував на відмову Михеїла Саакашвілі очолити його партію "Удар" - з такою пропозицією мер Києва звернувся до екс-президента Грузії напередодні.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідним коментарем політик поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Читаю новини в ФБ щодо нашого союзу з Саакашвілі. Без емоцій: Я свій жест зробив. Щиро і в продовження дружби та історії відносин. Запропонував у складній ситуації підставити плече, навіть не зважаючи на те, що чимало моїх прихильників неоднозначно сприйняли цю ідею. Так, коментарі в ФБ -різні, але, вибачте, не вони й раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них-:). Є слова, а є вчинки. Я, політично- планів не змінюю. Так, буде складно. Так, я вважаю, що для демократичності ситуації в країні в парламент має пройти якнайбільше демократичних сил. Гідних і тих, хто готовий боротися за успішну Україну. P.S. Це мій коментар щодо всіх можливих питань на цю тему. Крапка. Йдемо далі...",- написав Кличко.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Так можна і Наталі Королевській "плече підставити". А потім і Курченку...", " Це не підставляння плеча Сааку, це постріл собі в дупу", "Абсурдний союз, який знищить ваш рейтинг", "Пане Віталію, зробіть ребрендінг партії "УДАР"! Зрозуміло що ваша партія в парламент не проходить, але якщо зробити ребрендінг і назвати партію - "УДАР Саакашвілі", тоді шанси є!!!", - пишуть українці у коментарях під публікацією мера.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Екс-президент Грузії та колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі відмовився від пропозиції мера Києва Віталія Кличка очолити партію УДАР.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Про це заявила у своєму Telegram-каналі журналістка Соня Кошкіна з посиланням на слова самого грузинського політика.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вона запитала у Саакашвілі, чи піде він на вибори з УДАРом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за лічені дні до втрати повноважень президента Петро Порошенко присвоїв голові Служби безпеки України Василю Грицаку високе звання та нагородив орденом.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.