Президент Володимир Зеленський провів закриту зустріч з представниками українських ЗМІ. Про це повідомляють присутні на зустрічі журналісти в соцмережах.

Журналісти пишуть, що кожен з учасників отримав індивідуальне запрошення, а сама зустріч не анонсувалася для широкої публіки.

Голова Наглядової ради НСТУ Світлана Остапа повідомила, що зустріч відбулася в резиденції Залісся.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Президент Зеленський зустрівся з медійниками. Неформально в резиденції Залісся. Крісла-мішки на галявині, шаурма, фрукти/полуниця/вино/кава/чай. Розмова офф-рекордз. Про ситуації в країні його очима і плани. Журналісти, як завжди, задавали багато питань. Я запитала, коли він дасть прес-конференцію, щоб був рівний доступ до Глави держави всіх журналістів. Не дуже впевнено сказав, що дасть на 100 днів президентства. Подивимося", — вона написала у Facebook.

Шеф-редактор Detector Media Наталія Лігачова повідомила, що на зустрічі були присутні "практично всі співробітники АП з його команди, і це було цінно, так як можна було подискутувати про наболіле досить щільно з ними, і всі вони були налаштовані на конструктивний діалог".

Враженнями про зустрічі поделилися і журналіст проекту Схеми Михайло Ткач.

"Що можу сказати - ті, хто плазував перед Порошенком, намагаються зарекомендувати себе і перед Зеленським. Схоже, з надією, що їх кращі якості будуть актуальні і в ціні і при цій владі. Не дивно, що ті, хто протягом останніх п'яти років, з одного боку, створювали ілюзію свободи слова, а з іншого тиснули на незалежних журналістів в унісон з владою, не пішли разом з командою Петра Порошенка та як один генпрокурор продовжують демонструвати свою важливість, неупередженість і незамінність", - написав Ткач в Facebook.

"Щиро посміхається, говорить по справі і без цього ненависного пафосу", - написала в Facebook генеральний продюсер телеканалу ZIK Наталя Влащенко.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували постанови про звільнення топ-чиновників: Клімкіна, Полторака, Грицака та Луценка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відповів на петицію про свою відставку

Також Знай.ua писав, Зеленський пригрозив Путіну через обстріли на Донбасі