У неділю, 9 червня, в Києві проходить передвиборний з'їзд політичної партії "Слуга народу" Володимира Зеленського.

За повідомленням ЗМІ, на з'їзді президентської партії “Слуга народу” оголосять лише партійний список. Імена мажоритарників названі не будуть.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто нагадати, що Глава виборчого штабу "Європейської солідарності" Сергій Березенко повідомив, що вони не мають намір після виборів боротися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Більше того, наші виборці не хочуть боротьби з Зеленським. Наш виборець швидше стурбований рівнем компетенції цієї нової команди, яка прийшла. Наш виборець ще спантеличений, навіть відчуває певний страх, чи не призведе це до дестабілізації як всередині країни, так і на зовнішньополітичному полі. Тобто, до втрати підтримки міжнародних фінансових організацій та країн-партнерів", - повідомив він.

Нагадаємо, Експерти пояснили, як Зеленський переможе Путіна

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський показав, що таке справжня людяність

Також Знай.ua" писав про те, що Путін готує Зеленському небезпечну пастку