У неділю, 9 червня, в Києві відбувся передвиборчий з'їзд політичної партії "Слуга народу" Володимира Зеленського. Під час з'їзду українцям представили частину списку партії на позачергові парламентські вибори. Окрім цього, відомо, що партія "Слуга народу" висуне 199 кандидатів по мажоритарних округах.

Про це розповів глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков на брифінгу після її з'їзду.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли ми почали глибоко вивчати представлені матеріали, то з'ясувалося, що попри всю відкритість нашої партії, нам спробували представити кандидатами по округах тих, хто не відповідають нашим принципам і підходам", – заявив він.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Разумкова, списки "Слуги народу" будуть представлені громадськості після того, як будуть доопрацьовані. Він обіцяв формувати списки кандидатів на одномандатних округах на підставі інформації поданої журналістами та громадськими активістами. Також з'явилася інформація, що усі списки покажуть у понеділок, 10 червня.

"І ще раз скажу, що по ряду людей потрібно буде приймати рішення", – додав Разумков, уточнивши, що великі бізнесмени намагаються інтегрувати пов'язаних з людей у різних регіонах України.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Разумков вказав, що "люди змінюють прізвища, взагалі свою історію, біографію, соцмережі".

"У нас немає постпраймериз по мажоритарці, у нас є він тільки за списком, а нам потім з цими людьми працювати, і всій країні", – зазначив він.

Нагадаємо, Зеленського благають добудувати величезний міст: заручник політичних ігор.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.