Новообраного президента України Володимира Зеленського просять про завершення будівництва знаменитого мосту в Запоріжжі. Електронний збір підписів стартував 24 травня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна петиція збирає голоси українців. До городян з проханням підписати петицію звернулася навіть Служба автодоріг у Запорізькій області.

"В Запоріжжі з 2004 року ведеться будівництво мостів через Дніпро. Об'єкт був заручником політичних ігор. У Запоріжжі приїжджало багато політиків, які обіцяли виділити фінансування. Зазвичай це робилося напередодні тих чи інших виборів. Але кожен раз будівництво закривалася через відсутність фінансування. В одній із серій "Слуги народу" критикуються низькі темпи будівництва мостів… Просимо знайти можливість для закінчення будівництва мостів…", – йдеться у тексті петиції.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що один з творців проекта так званого "мосту Кличка", відкритого пішохідно-велосипедного моста, який з'єднує Володимирську гірку" та Арку дружби народів, Андрій Миргородський назвав кілька причин, чому кришиться скляна підлога.

"Ми дійсно хотіли зробити подарунок киянам до свята, але не врахували деякі моменти. Це дійсно наша помилка. Ми поспішали. По-хорошому треба було почекати ще кілька днів. Поки застигне повністю асфальт, поки забереться крихта з покриття, поки підніметься трава... Це називається передпусковий період. І в світі він триває тижнями", - розповів Миргородський.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський звернувся до США з головним питанням.

Також Знай. ua писав, що Зеленський терміново підняв у небо літак заради порятунку дітей.