У неділю, 9 червня, в Києві відбувся передвиборний з'їзд політичної партії "Слуга народу" Володимира Зеленського. Під час з'їзду українцям представили частину списку партії на позачергові парламентські вибори. А пізніше з'явився список першої сотні кандидатів. Усіх них підбирали за певними критеріями.

Про це розповів перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір, пише theБабель.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Порядні люди, професійні і необхідні, всі епітети, які можливі", - зазначив він.

Також Шефір зазначив, що представлені перші 100 кандидатів відіграють важливу роль. Згідно з рейтингом, прохідна частина "Слуги народу" може скласти близько 110 депутатів. За його словами, робота над формуванням списку кандидатів ще ведеться.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Всі списки будуть вивішені і ви їх побачите. Бийте їх, вибивайте когось. Реально, ми на 100% не можемо гарантувати, що ми не помилилися. Вибивайте! Ми для цього і виставляємо. Це ваше завдання сказати – цей кум того-то і зять того, з чимось погодимося, а з чим - ні. Тому що не можна комусь страждати, якщо у нього дідусь був у Партії регіонів, а він в політиці підтримував ЗеКоманду на рівні, коли її просто вбивали. Ваше завдання – очистити список. Тому що ми чуємо стільки меседжів, що ми продаємо щось. Коли людина вибивається зі списку, список піднімається", - зазначив Шефір.

Пропонуємо також ознайомитися з частиною списку учасників від партії "Слуга народу" на дострокових парламентських виборах:

1. Дмитро Разумков

2. Руслан Стефанчук

3. Ірина Венедиктова

4. Давид Арахамія

5. Галина Янченко

6. Михайло Федоров

7. Олександр Корнієнко

8. Анастасія Красносільська

9. Олександр Ткаченко

10. Жан Беленюк

11. Сергій Бабак

12. Владислав Криклій

13. Олена Шуляк

14. Дмитро Наталуха, правозахисник

15. Єлизавета Ясько

16. Олексій Коржель

17. Андрій Герус

18. Михайло Радуцький

19. Денис Монастирський

20. Данило Гетманцев

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.