У неділю, 9 червня, в Києві відбувся передвиборчий з'їзд політичної партії "Слуга народу". Президент Володимир Зеленський виступив під час з'їзду з потужною промовою. Також Зеленський заявив, що встановить нову систему влади й "підготував особливий сюрприз для Порошенка".

Про це йдеться в промові президента на з'їзді парії "Слуга народу".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Слуга народу" – це не бренд. Це – наш світогляд. Це те, що допоможе Україні встановити іншу систему. Не перезавантажити стару, а встановити нову систему. І ми почали це робити 21 квітня разом із вами... Але ми зробили тільки перший невеличкий крок, це тільки перший раунд. Система поки що в нокдауні, ми пропонуємо нокаут. Ми зробимо це разом, ми зробимо це ще раз", – заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Окрім цього Володимир Зеленський також додав, що впевнений в тому, що Верховна Рада нового скликання таки прийме закон про відміну депутатської недоторканності й кожен корупціонер відповість за свої злочини.

Зазначимо, що вийшовши на сцену в Ботанічному саду імені Гришка, Зеленський насамперед попросив присутніх не вставати. Він підкреслив, що з його приходом до влади в Україні "настали інші часи". Тому людям не потрібно вшановувати політиків, як при п’ятому президентові Петрі Порошенкові.

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.