Відомий волонтер Роман Сініцин прокоментував імені партійців політичної сили президента Володимира Зеленського "Слуга народу".

Володимир Зеленський

"Дивлюсь 100-список Зе. Рандомно. Частину знаю, частину знаю і поважаю, проте більшість невідомих мені людей", - відзначає автор публікації.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найбільше радій бачіті там David Braun. Насправді за нього мали "рубатись" штаби, і підозрюю, що так і було. Давид системний менеджер нової формації, self made у великому айті-бізнесі і думаю звідти ця історія про "державу в смартфоні". Ну і один з засновників великого Центру волонтерів "People's Project", який допоміг ЗСУ і іншим підрозділлам на сотні мільйонів гривень і продовжує допомагати", - пише Сініцин.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак не все так гладко, як може здатися на перший погляд, додає автор.

"Є й цікаві ватні персонажі. Такий собі Дмитро Співак з Одеси. "Аналітик" чи навіть ведучий на NewsOne у Медведчука. За свій довгий і тернистий трудовий шлях встиг побувати або балотуватись від СДПУ(о) Медведчука, був Трудовій Україні, у Тимошенко, у Королевської, потім, востаннє, - у Порошенка. Якщо погуглити його то: "Грантососи пожирають країну", "Брат Уляни Супрун – куратор ЦРУ по Україні", "Європа, до якої ми йдемо, ставить пам'ятники Жукову, а ми зносимо", "Ми хочемо показати правду керівникам нашої країни, які намагаються переписати історію і стерти всі факти нашої спільної історії між Україною і Російською федерацією", - наводить приклади Сініцин.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дивлюсь 100-список Зе. Рандомно. Частину знаю, частину знаю і поважаю, проте більшість невідомих мені...

Geplaatst door Roman Sinicyn op Zondag 9 juni 2019

Він додає, що керівникам партії варто переглянути списки, аби не допустити фатальної помилки та реваншу "попередників".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дмитро Разумков заявили приблизно отаке: "Можливо, не всі хто потрапив до наших списків добропорядні. Можливо, комусь вдалось нас трошечки надурити. Але ми віримо, що громадськість допоможе нам, вкаже на таких людей і ми будемо з ними прощатись". Ну але мабуть все пояснити може те, що такий багатогранний Співак…. В 2000 році став членом журі і меценатом української ліги КВН.Так шо, добропорядний?", - резюмує Сініцин.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у соціальних мережах спливла інформація про те, що до списку партії "Слуга народу" "вписався" соратник Віталія Кличка Михайло Радуцький.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський поставив крапку в питанні про переговори з Росією.