Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з головою Верховного Суду Валентиною Данішевською та главою Антикорсуду Оленою Танасевич. Після зустрічей президент заявив, що сприятиме запуску роботи Вищого антикорупційного суду.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Хочемо допомогти Антикорупційному суду вирішити проблеми для якнайшвидшого початку роботи", – сказав глава держави.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На зустрічі з Валентиною Данішевською та Оленою Танасевич президент обговорив ефективну діяльність Вищого антикорупційного суду. Зеленський зазначив, що запуск його роботи - це вимога українського суспільства.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В ході зустрічі обговорили стан готовності Вищого антикорупційного суду до початку роботи 5 вересня, зокрема проблеми з приміщенням та робочими місцями для суддів. За словами Олени Танасевич, невирішене питання з приміщенням може призвести до зриву початку роботи Вищого антикорупційного суду. Водночас вона повідомила, що з боку ВАКС вживаються всі необхідні заходи для вчасного початку роботи суду.

В адміністрації Зеленського повідомили, що для вирішення проблеми з розміщенням суду за дорученням президента знайшли та напрацювали "конкретні пропозиції, реалізація яких розпочнеться вже найближчим часом".

Нагадаємо, що Зеленський терміново підняв у небо літак заради порятунку дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.