Політика Міхеїла Саакашвілі , який повернувся в Україні 29 травня, в аеропорту Бориспіль зустрічав "смотрящий" від Кошекого і його "кумасик" Сергій Веселков.

Веселков свого часу висував свою кандидатуру в мери Запоріжжя від Партії Регіонів. Він добре відомий тим, що є помічником Андрія Гречковського, який очолює бойове крило в банді смотрящих президента-втікача Януковича. Веселкова добре знають за кличкою "сварщик". А щодо Гречковського, то сьогодні він відбуває покарання за вбивство і вимагання вчинені в 2011-2013 роках. Про це пише видання from-ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Сергій Веселков перебуває у близьких стосунках з Євгеном Кошовим, є його кумом. А в соцмережах називає Коошового не інакше, як "брат" і "кумасиік".
Слід зазначити, що Веселков після втечі "смотрящего" за Запоріжжям Євгена Анісімова - "Анісімов" і втечі екс-президента Віктора Януковича зайнявся дрібним шахрайством.

Так, в 2016 році внучка екс-прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна, співачка Марія Фокіна повідомила про те, що Веселков обманним шляхом забрав у її сім'ї будинок і гроші.
Згідно з матеріалами суду у даній справі, Веселков позичив у Фокіних 30 тис. доларів у квітні 2016, які зобов'язався повернути до 1 серпня того ж року, написавши відповідну розписку. У зв'язку з неповерненням боргу суд постановив стягнути з Веселкова 777 тис. грн, однак це рішення так і не було виконано. Чере це в листопаді 2017 році суд заарештував майно Веселкова.

За словами джерел, останнім часом Веселков в приватних бесідах неодноразово заявляв, що буде призначати на посади людей, оскільки є кумом Кошового і наближений до команди Президента. На скільки це правда, і чи прислухаються в новій команді до подібних персонажів у своєму оточенні, - покаже час.