Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі знову став громадянином України і питання про його можливе повернення у велику політику знову стало актуальним.

Президент України Володимир Зеленський, який повернув йому громадянство, заявив, що на даний момент кандидатура Саакашвілі не розглядається на жодну з державних посад. Про це йшлося під час виступу Зеленського в Брюсселі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

"Саакашвілі в Києві і у нього український паспорт. На цьому етапі ми не розглядаємо можливості надання йому будь-якої державної посади", - наводять слова Зеленського журналісти.

Прес-секретар глави держави Юлія Мендель уточнила, що досвід Грузії буде безумовно цікавий Україні, але чи буде притягатися до цього Саакашвілі, вона не уточнила.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На цьому етапі на офіційному рівні не йде жодної розмови про надання Саакашвілі будь-якого посту. Не тільки президент Зеленський, але і весь світ уважно спостерігав за змінами, які відбувалися в Грузії за правління Саакашвілі. Досвід Грузії цікавий Україні. І мова не тільки про Саакашвілі", - зазначила Мендель.

Нагадаємо, Кличко знайшов раптового союзника: українці отетеріли від такого зрадництва.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського анонсували перші посадки: "Люди чекають справедливості".

Знай.uа писав, Саакашвілі показав своє "гніздечко" під Києвом, відео.