У мережі показали інформацію на одного з кандидатів в народні депутати від партії діючого президента України Володимира Зеленського "Слуга народу. Повідомляється, що Давида Арахамія звинувачували в розкраданні палива на суму 15 мільйонів гривень.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На з'їзді партії "Слуга народу" стало відомо, що четвертим номером у виборчому списку політичної сили на виборах до Верховної Ради йде миколаївський бізнесмен і волонтер Давид Арахамія, який також відомий як Давид Браун.

Арахамія – підприємець, який займає посаду директора української філії ІТ-компанії Template Monster (США) і є автором волонтерського "Народного проекту", який з 2014 року підтримує українську армію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

З серпня 2014 Давид був радником голови Миколаївської адміністрації Вадима Мерікова. У той же час президент України Петро Порошенко нагородив волонтера орденом "За заслуги" 3 ступеня.

У вересні 2014 року його призначили уповноваженим міністра оборони України з питань закупівель.

Повідомляється, що на Давида Арахамія в Єдиному реєстрі судових рішень є справа, згідно з якою доведено, що він нібито корупціонер.

"Був звинувачений в розкраданні палива на суму 15 мільйонів гривень. Цей корупціонер четвертий у списку партії Зеленського! Сподіваюся, що Зеленський виправить помилки і не візьме в партію тих, хто розкрадав армію", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відправляє в Раду тамаду Кривошеєва.

Також Знай. ua писав, що українці благають Зеленського прибрати з "Слуги народу" соратника Кличка.