Досі формуються списки претендентів на місце у Верховній Раді України. Партії активно приймають до своїх команд нових учасників, і досі місця у партіях поповнюються за кругленьку суму.

Таку заяву зробив колишній керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі, - пише "НВ".

Політик зауважив, що єдиним варіантом для нього може бути лише партія "Слуга народу" і додав, що, на щастя, там діють інші правила.

"Я не ручаюся за партію Зеленського, тому що це був інший відбір, туди люди реально прагнуть", - пояснив він. Щодо інших позицsq Саакашвілі однозначна: "Всі партії в Україні, всі існуючі партії місця свої продають".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Політик також розповів, що для покупців місць у списках є спеціальне слово, атк би мовити "пароль": "Це вони називають "інвестори", вони кажуть "ось у нас 10, 12, 16 місце інвесторів" — все, там розмова закінчується", - заявив він.

За словами Саакашвілі, за такі місця у партії потрібно викласти від 500 тисяч до 3 мільйонів доларів.

Зі слів політика, він не хоче брати участь у виборах.

"Треба залишатися самим собою", - додав він.

Нагадаємо, колишній губернатор Одещини Михайло Саакашвілі вийшов на Хрещатик та запитав перехожих, чи бажають вони бачити його в українському парламенті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міхеїл Саакашвілі іде на парламентські вибори з власною партією. Вона називається "Рух нових сил".

Також портал Знай.uа писав, що Міхеїл Саакашвілі запитав прихильників про їх ставлення до об'єднання "Руху нових сил" з партією Анатолія Гриценка.