Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Михайло Сакашвілі запитав людей на Хрещатику, чи варто брати участь йому і його партії у виборах до парламенту в цьому році. Про це він повідомив у Facebook.

"Всі партії абсолютно продають місця у своєму виборчому списку. І мені з ними не по дорозі. Ці люди, які продають і купують місця - вони не будуть на вас працювати. І зараз історичний шанс для України, особливо після президентських виборів, які привели Володимира Зеленського у владу", - заявив Саакашвілі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прохід по Хрещатику показав, що кияни та гості столиці хочуть приходу Саакашвілі в парламент і ставляться до нього з великою симпатією.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Звичайно йти. Всі люди кажуть: "Де наш Міша?", - заявив хлопець з села.

"В мене стаж 40 років, пенсія маленька. Накупила ліків, їду додому на електричці. Там ми живемо. Порошенко довів нас. Рада, що ви повернулися", - сказала літня жінка, яка теж порадила Саакашвілі йти на вибори.

Нагадаємо, Саакашвілі в Україні зустрічав "кумасик" Кошового і "смотрящий" Януковича.

Як повідомляв портал Знай.иа, Міхеїл Саакашвілі іде на парламентські вибори з власною партією. Вона називається "Рух нових сил".

Також портал Знай.иа писав, що Міхеїл Саакашвілі запитав прихильників про їх ставлення до об'єднання "Руху нових сил" з партією Анатолія Гриценка.