У неділю, 9 червня, партія "Слуга народу" провела з'їзд, де представила першої сотні кандидатів, які будуть балотуватися в парламент. В списках партії на 73 позиції опинилася гаряча блондинка Ірина Панченко.

Про це пише видання "Країна" з посиланням на власні джерела.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, невідома раніше блондинка — це 25-річна Ірина Панченко. Вона дочка Сергія Панченка, який за непідтвердженими даними, відомий у кримінальних колах.

"Панченко Ірина Сергіївна. Донька Сергія Панченка. Бізнесмен родом з Кіровоградщини. З 2000 року живе в Києві", – розповів джерело.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але, не встигли українці розглянути блондинку краще, як дівчини вже не виявилося у списку партії "Слуга народу", про що знову повідомив портал "Страна".

25-річна київська тусовщиця Ірина Панченко, яка зайняла 73-е місце в прохідній сотні президентської партії "Слуга народу", виключена зі списку політсили.

У прес-службі партії "Слуга народу" підтвердили, що Ірини Панченко більше немає в списку.

Зазначимо, що Ірина закінчила юридичний факультет КНУ ім. Шевченка, а також відома, як завзята тусовщиця столиці.

Крім цього, з'явилася інформація, що Панченко нібито купили місце в списках партії "Слуга народу" за 2 млн доларів. Назвали ім'я можливого посередника – колишній нардеп, екс-глава Кримської і Львівської митниці Віктор Тимошенко, яким раніше не раз приписували лобіювання в кандидати своїх людей.

Нагадаємо, у Зеленського озвучили "наполеонівські плани" на Раду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський підписав подання на звільнення Луценка і Клімкіна.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський звільнив відразу 15 обласних губернаторів.