Представник Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповів, який план дій розроблено на перші 100 днів його президентсва. Передає РБК-Україна.

"План дій на 100 днів у нас є. Але кожен день приносить несподіванки, через які доводиться вносити корективи. Фундаментальні цілі на 100 днів – від реформування діяльності президента як інституції, запуск процесу комплексного аудиту держави, до внесення конкретних законопроектів з питань судової системи, антикорупційної політики", - заявив Стефанчук.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зазначив, що "президент нагадує шахового короля – фігура дуже важлива, але ходить тільки на одну клітинку".

"З осені ми вже зможемо взяти всю повноту відповідальності за ситуацію в країні, показати конкретну програму дій. Поки що у нас працює програма – відстояти вибір людей, щоб вони не втратили надію на майбутнє, і спілкування з суб'єктами політичних відносин, щоб вони зрозуміли: почалися інші часи і треба звикати жити за правилами", – зазначив Стефанчук.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, українцям показали, кого Зеленський веде у Верховну Раду.

Раніше Знай.иа повідомляв, Саакашвілі озвучив розцінки на місця в партіях.

Також Знай.иа писав, Тимошенко не змогла сховати список "Батьківщини", українці докопалися до правди.