Катерина Котенкова в блозі "Про головне" на YouTube-каналі "Znaj.ua" відповіла на питання про те, чи почався розгляд законності розпуска Ради Конституційним судом і яким буде його рішення.

Як повідомляє блогер, Зеленський дійсно може розпустити парламент, якщо протягом одного місяця з часів розпаду старої коаліції депутати не сформують нову. Як відомо, ще 24 травня депутати подали до суду позов, під яким підписалося 62 парламентарія, з вимогою визнати рішення про розпуск неконституційним.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Засідання суду за позовом відбулось 11 червня, але позивачі так і не змогли надати список депутатів, які входять до коаліції. Блогер зазначила, що рішення суду важко передбачити.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Народні депутати відповідаючи на питання кілька разів підвищували тон і нечемно зверталися до суддів. Головій судді навіть довелося робити зауваження позивачам", - зазначилиа Котенкова.

Нагадаємо, у Зеленського зібралися міняти Конституцію.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського розкрили всі плани на перші 100 днів президентства.

Також Знай.uа писав, Приходько виграла суд проти Порошенка.