Варто нагадати той факт, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко у середу, 12 червня, провела зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. Зустріч відбулася в будівлі Адміністрації президента.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Юлії Тимошенко в соцмережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

-Юлія Тимошенко заявила, що вони з Президентом України Володимиром Зеленським однодумці в питаннях дострокових парламентських виборів та реальних змін, на які так чекають українці.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

-За її словами, головними темами розмови з главою держави стали — як не допустити руйнування дострокових виборів і не втратити жодного дня заради справжніх перетворень та результатів для людей, які можна досягти вже зараз.

-Крім того, голова партії запропонувала, щоб "Батьківщина", "Слуга народу" і "Голос" об'єдналися для боротьби з "монстрами корупції" режиму Порошенка, які хочуть потрапити в парламент за мажоритарними округами.

-Юлія Тимошенко також зазначила: не можна допустити, щоб Конституційний суд зруйнував дострокові парламентські вибори.

Нагадаємо, "Батьківщина" назвала перших 50 кандидатів на вибори в Раду.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зустрівся з Тимошенко і Ющенком.

Знай.uа писав, у Зеленського розкрили всі плани на перші 100 днів президентства: чого чекати українцям.