Нещодавно українці розмістили петицію з вимогою скасування петиції про відставку президента, запущеної до цього. Зеленський випустив заяву з приводу цієї ініціативи. Воно було опубліковано на сайті президента, пише Політека.

"Щиро вдячний усім, хто підписав цю петицію, за громадянську позицію та підтримку і, користуючись нагодою, обіцяю виправдати вашу високу довіру. Повідомляю авторам, підписантам звернення і всім зацікавленим громадянам, що я не підтримую електронну петицію №22/053988-еп щодо скасування електронної петиції № 22/053360-еп "За відставку президента України Володимира Зеленського", - заявив Зеленський.

Він повідомив, що українське законодавство взагалі не передбачає можливості скасування петицій.

Президент також упевнений, що початкова петиція про його відставку було просто жартом.

"Сьогодні ніхто не обмежений у праві ініціювати електронні петиції до влади, навіть певною мірою троллинговые, як згадана петиція про мою відставку, так як це один з механізмів демократії", - наголосив Зеленський.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Юлія Тимошенко заявила, що вони з Президентом України Володимиром Зеленським однодумці в питаннях дострокових парламентських виборів та реальних змін, на які так чекають українці.