Якість українських доріг завжди залишало бажати кращого і українці постійно скаржилися на їх якість. Відчай дійшов вже до того, що жителі країни просто не витримують і пускають у хід усе своє почуття гумору. Однак, такі жарти приправлені не тільки сміхом, але і гіркими сльозами.

Дороги в Україні
Дороги в Україні

Своїм спостереженням поділився юрист і блогер Михайло Шнайдер, який не забув згадати і про гіперлуп Омеляна.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

" "Дорога" в Черкаській області. Тут повинен був бути "гиперлуп". Але після дощу щось пішло не так." - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На фото видно, як асфальт буквально відірваний від землі, а на його місці з'явилися калюжі від дощу.

"Дорога" в Черкасской Области. Тут должен был быть "Гиперлуп". Но после дождя что-то пошло не Так.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 12 juni 2019

"І дощ змиває всі сліди дороги", "За п'ять років, за молитвами Гройсмана, майже скрізь такі дороги. Може коли то скину фотки зі свого району, так ця траса, що у вас на фото, в порівнянні з моїми, здасться автобаном. Взяти за комір і мордою ялозити цього брехуна і злодія грохмана по цих ямах, поки до кісток не зітреться, щоб менше брехав про "покращення", "Гройсман йде на вибори і каже, що знає, як поліпшити дороги п*дор ж*довський", "Це щоб російські танки не пройшли", "І смішно і гірко", "Дощ пройшов і дорога з ним пішла", "Гройсман просить ще п'ять років,і все буде добре,так і погано, а так буде добре."

Нагадаємо, Hyperloop розорить мільйони українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", нарешті були озвучені орієнтовні роки появи поїзда поїзда Hyperloop.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що міністр інфраструктури Володимир Омелян нещодавно зробив гучний анонс: у Дніпрі почнуть будувати тестовий майданчик для надшвидкої транспортної системи Hyperloop.