У першій сотні списку партії Зеленського на вибори відбулися цікаві зміни в порівнянні з початковим варіантом. Під №78 в числі депутатів від "Слуги народу" з'явилася Ольга Кавун. Про це повідомляє "Країна".

В Одесі Ольга відома як дружина Дмитра Кавуна - заступника прокурора Одеської та Харківської областей в часи президента-втікача Віктора Януковича. Кавуну приписували тісні стосунки з генпрокурором Пшонкою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Кавун

Після Революції Гідності Кавуна було люстровано. Наприкінці 2018 року регіонал засвітився в партії "Наші" Євгена Мураєва.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Примітно, що у виданнях, які пов'язують з родиною Кавунів, був опублікований компромат на провідного телеканалу NewsOne Дмитра Співака. Він був у першому варіанті списку "Слуги народу", але після інциденту заявив, що не має наміру брати участь у виборах.

Співака у другому варіанті партсписків немає, зате з'явилася Ольга Кавун.

Нагадаємо, "Слуга народу" оприлюднила список кандидатів у народні депутати України від партії на позачергових виборах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко збирається балотуватися від партії Зеленського "Слуга народу" у Верховну Раду.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий каналу "1+1" Сергій Іванов відмовився балотуватися в Раду від партії Зеленського.