На ток-шоу "Право на владу" завітав лідер партії "Слуга народу" Дмитро Розумков. Останній випуск шоу був досить напруженим, виникало багато суперечок на гарячі теми і однією з таких стало мовне питання. Разумков відповів на запитання ведучої, коли з його уст зазвучить державна мова.

Мовити українською Разумкова попросила ведуча Наталія Мосейчук після того, як він виступив зі своєю промою. На що представник "Слуги народу" пообіцяв перейти на українську, коли стане депутатом Верховної Ради.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наталя Мосейчк

"Як тільки я стану народним депутатом і у мене буде така можливість, я обов'язково перейду на українську", - зазначив Разумков.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомлялося, парламент України ухвалив законопроект про українську мову. Рішення підтримали 278 народних депутатів. Очікується, що після підписання документу президентом буде створено Інститут уповноваженого із захисту державної мови. Відповідальність за порушення норм закону також передбачена.

Нагадаємо, у Зеленського детально розповіли про структуру партії Слуга народу та хто за що відповідатиме.