Політична партія Святослава Вакарчука нагадує карася, у якому «досліджують п*****» своїх кандидатів. Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесев, пише Политека.

«Іноді нам пропонують зробити очевидний вибір. Сьомга або карасик? Червона ніжна филешечка. Або кістляве і пересмажене не зрозуміло що. Але я б звернув увагу на термін придатності. Вже краще кістлявий карасик під дешеве пиво. Чим тухла сьомга залита горілкою. Я зараз говорю про Вакарчука і Порошенко» зазначив він.

У той же час Лесев пояснив, що «партія Вакарчука – це такі маленькі урологи».

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

«Вони досліджують пі**ки своїх членів. Яка ерекція на ЄС і НАТО. Як часто ви підмиваєтесь в Океані Ельзи? І що у вас з плоттю? Ну, яка крайня. Хлопці хочуть побудувати з усієї України Галичину. У нас вже була така партія. Тільки вони хотіли побудувати з усієї України Донбас. А у цих є бачення расово чистої України. В яку більшість з нас не вписується. Ну і персональний бекграунд Вакарчука. Він вже був у парламенті. І показав себе на весь голос. Лінивий, нудний, інертний. Такий собі молодий Гриценко», — підкреслив він.