Політсила "Слуга народу" заявила про початок постпраймерізу. Партія Володимира Зеленського закликали українців перевірити її виборчий список і сказати, чи є в ньому гідні кандидати.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На всю цю "перевірку" партія "Слуга народу" дала громадськості місяць. Але, допитливі українці щоразу знаходять когось "не того" або "не зовсім того" у партійних списках Зеленського.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь
Кожного кандидата в списку ретельно перевіряє і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook зробив короткий опис ще одного кандидата, який виявився пов'язаний з потойбічними силами.
"Абсолютно нічого незвичайного. Просто 69-й номер партії "Слуга Народу" Андрій Лисюк. Співведучий "прекрасної" програми "Слідство ведуть екстрасенси"." - повідомив Шнайдер.

Совершенно ничего Необычного. Просто 69-й номер партии "Слуга Народа" Андрей Лысюк. Соведущий "Прекрасной" программы "Следствие ведут Экстрасенсы".

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 15 juni 2019

В коментарях одразу відгукнулись свідомі українці, які зазначили, що Лисюк працював у правоохоронних органах:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Тобто, ми і чаклувати будемо?", "Шаман потрібен", "Генеральний прокурор?" "Схоже, Гордон підсовує кадри ... це його тема: чаклуни, екстрасенси, пірамідки, Смешко, Чубаров", "Взагалі-то він мент або щось на зразок того", "Його завдання - розповісти з кримінальної точки зору злочини, які типу екстрасенси розслідують", "Взагалі-то він працівник правоохоронних органів. А, як по мені, нехай у владі буде хто завгодно, лише б не корупціонери-мерзотники.", "Треба включити в список мольфара", "Він колишній співробітник СБУ, у програмі виступав в якості експерта-криміналіста. Даних про причетність до будь-яких корупційних схемі немає".

Нагадаємо, Зеленський розповів про головні завдання партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський представив фаворитів "Слуги народу": хто йде на вибори в Раду.

Також Знай.uа писав, партія "Слуга народу" планує повну очистку і перезавантаження.