ЦВК зареєструвала самовисуванця Горобця Д.І. кандидатом у депутати по виборчому округу № 95. Цікаво те, що він є віце-президентом Всеукраїнського "Благодійного фонду "СЛУГА НАРОДУ", який було зареєстровано місяць тому.

Про це йдеться на сайті ЦВК. Комісія прийняла рішення про реєстрацію 13 червня.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто додати, що раніше у мережі була інформація, що кандидатом від партії "Слуга народу" буде висунутий Олександр Горобець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При цьому, Ірина Федорів повідомила, що до реєстрації клону причетний екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк. За іншими даними реєстрація клону – справа рук Мирослави Смірнової, голови Києво-Святошинської РДА.

Також зазначимо, що голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова повідомляла про реєстрацію кандидатом у народні депутати по одномандатному виборчому округу № 95 клона з однойменними ініціалами.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.