Команда президента Володимира Зеленського на початку нового тижня обіцяє внести в Раду цілий законопроект про ліквідацію формули "Роттердам+", яку вже давно викрили і зрозуміли, що вона виманює по 12 мільярдів гривень на рік з кишень українців в інтересах двох олігархів.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Конституційний суд опублікував текст резонансного рішення про НКРЕКП
Конституційний суд визнав незаконним існування всієї комісії з регулювання електроенергетики, створеної екс-президентом Порошенком ще у 2014 році.

Однак нового президента спробували відібрати право вплинути на цю схему. І, поки буде битва за створення нового органу, вже правильної Нацкомісії, власники схеми "Роттердам+" і далі багатітимуть з фантастичною швидкістю: 30 тисяч гривень на хвилину за наш рахунок.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Радикальна конфронтація між новим президентом і парламентом розпочалася з фрази: "Я розпускаю Верховну Раду 8-го скликання".

І 28 днів Володимира Зеленського у статусі нового глави держави поки не завершили інтригу, чи будуть дочасні вибори. Щоправда дійство перемістилось на іншу сцену – до суду.

"Дякую шо мене запросили. Здається, це вперше в історії України. Зазвичай президент викликав суддів до себе. Народ України аплодує рішенню про розпуск Ради. Наша юридична позиція беззаперечна і бездоганна", - заявив у Конституційному суді Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.