Новообраний президент України Володимир Зеленський привітав жителів міста під час візиту до Маріуполя з річницею визволення від окупації.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ви – вільні люди, ви справжні українці! Дякую вам за те, що зберегли Маріуполь. Маріуполь – це Україна! Мені, чесно вам скажу, абсолютно все одно, якою мовою говорите, ви завжди українці, ми всі одне одного розуміємо. Я впевнений, що на нас ніяка пропаганда не буде поширюватися. Ви сильні люди", — сказав президент.

Володимир Зеленський привітав і подякував жителям міста за те, що вони змогли зберегти місто. Особливо він відзначив військовослужбовців і добровольців, які захищали Маріуполь.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Я радий, що сьогодні стільки красивих і різних людей, різного віку, що говорять на різних мовах. Різні люди різного зросту, але все світле і справжні українці, щасливі. Я знаю тільки, що потрібен ще аеропорт, потрібна дорога. Хлопців, все що зможемо — будемо робити. Ви найкращі!", — додав Зеленський.

Выступление Президента Украины Владимира Зеленского в Мариуполе на Театральной площади

В прямом эфире трансляция выступления Президента Украины Владимира Зеленского в Мариуполе на Театральной площади. Напомним, что глава государства посетил приморский город в связи с пятой годовщиной освобождения Мариуполя от оккупации

Geplaatst door mrpl.city op Zaterdag 15 juni 2019

Президент також взяв участь у відкритті нового Центру протимінної діяльності Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Зараз більше 7 тисяч кілометрів на підконтрольній уряду території Донеччини та Луганщини забруднено вибухонебезпечними предметами. Нововідкритий центр має сучасне обладнання, яке значно полегшить розмінування землі.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" зробили важливу заяву.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.