В суботу, 15 червня новообраний президент України Володимир Зеленський з робочим візитом відвідав Маріуполь. Він розповів, що на даний момент вже йде процес розробки масштабної програми відновлення регіону і пояснив, що в України "є зрушення" в переговорному процесі щодо врегулювання збройного конфлікту на Донбасі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України Зеленський відповів на гостре запитання журналіста видання "Новини Донбасу" під час робочої поїздки в Маріуполь у суботу, 15 червня.

Президенту поставили запитання, що означає "дорожня карта Зеленського по Мінську" і буде вона схожа на "формулу Штайнмайера".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У нас є мінські домовленості, всередині яких ми вже діємо. Мені здається, що у нас вже є зрушення. Але поки публічно говорити про те, що ми щось зробили... Давайте щось зробимо! Побачимо результат, і тоді подивимося", - зазначив президент.

Володимир Зеленський пояснив, що для нього важливим є закінчення війни і повернення українських територій. Також він прояснив питання регіональних проблем.

"Ми розроблятимемо велику програму відновлення Донбасу. Зараз ми будемо терміново вивчати питання житла переселенцям і військовим, потім дороги Маріуполь–Запоріжжя", - пояснив президент.

Раніше повідомлялося, що Конституція України може кардинально змінитися. Зміни в головному законі можуть винести на всеукраїнський референдум.

Він вважає, що в органів влади є маса подібних не діють і зайвих функцій. Тому необхідно навести порядок з кількістю і функціями комітетів і міністерств".

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. uaу Зеленського планують кардинально змінити Конституцію.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.