Відомий журналіст і політтехнолог Юрій Романенко ефектно відреагував на скандал після незвичайного вчинку Володимира Зеленського. Після візиту президента в Маріуполь в мережі з’явилося відео, як він біжить повз струмені фонтану, пише Політека.

Фонтан знаходиться біля Драматичного театру. Після пробіжки через фонтан президент у автомобілі покинув площу. У місті святкували п’яту річницю визволення міста від проросійських окупантів.

Багато українців підтримали вчинок президента, хоча були й негативні реакції. Юрій Романенко в цьому контексті згадав про прем’єр-міністра Канади Джастін Трюдо.

"Дивлюся, що в соціальних мережах деяких бомбить, що Зеленський пробігся як хлопчисько через фонтан. Це, з ** ко, негідно високого поста. Це пишуть багато любителів європейського вибору. Хлоп’ята, ви на Трюдо глянули б, що нові шкарпетки кожен раз надягає з картинками. Якщо Зеленський розкочегартиь економіку на 8-10% росту, суди запрацюють, а копи заохороняють, то нехай він в тому фонтані голий хоч кожен день купається", – написав він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Журналіста обурило, що деякі стали засуджувати президента.

"Наскільки глибоко проліз в мізки совок, коли керівник – це суворе мурло, що сидить з кислою пикою і дивиться, як перед ним танцюють гопака зігнані діти з місцевої самодіяльності, а за ним стоять спітнілі чиновники в сірих костюмах, що зображують розчулення від цього пісного ритуалу. Кому це фуфло потрібно в XXI столітті?", – обурився Романенко.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він додав, що після виконання своїх обов’язків, президент може робити, що захоче.