Партія "Слуга народу" президента України Володимира Зеленського оприлюднила оновлений список кандидатів на позачергові вибори до Верховної Ради України.

Список доступний на сайті партії, пише POLITEKA.

Цікаво те, що на сайті з'явилася функція лайків і дизлайків. Кожен охочий може оцінити кандидата в нардепи, авторизувавшись на сайті "Слуги народу". Для того, щоб проголосувати досить лише авторизуватися через соціальну мережу Facebook чи електронну пошту.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Зараз найбільшу кількість дизлайків набрав генеральний директор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко. Його кандидатуру не підтримують понад 3 тисячі українців.

Найбільше лайків отримали:

  • лідер "Слуги народу" Дмитро Разумков;

  • представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук;

  • викладач Ірина Венедіктова.

Раніше анонсувалося, що, таким чином, політсила повинна "відсіяти" з допомогою українців невідповідних, на їхню думку, кандидатів Список доступний на сайті партії.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.