Президент України Володимир Зеленський 17 червня відвідає з офіційним візитом Французьку Республіку, а 18 червня – Федеративну Республіку Німеччина. Про це інформує Адміністрація президента України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сьогодні, 17 червня, президент України Володимир Зеленський летить із робочим візитом у Францію. Там він вдруге зустрінеться із президентом Франції Еммануелем Макроном.

Наступного дня, 18 червня, Зеленський вирушить у Німеччину, де в нього запланована зустріч із президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайером.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Програмою візитів передбачено зустрічі Глави держави з керівництвом Франції та Німеччини, очільниками парламентів, а також із провідними представниками французького та німецького бізнесу", – йдеться в офіційному повідомленні Адміністрації президента України.

У Німеччині Зеленський зустрінеться не лише з президентом Франком-Вальтером Штайнмайером, а й із канцлером Ангелою Меркель.

Нагадаємо, що Зеленський відмовився від Банкової: що зроблять із приміщенням, де працював Порошенко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський призначив Абромавичуса в Укроборонпром: деталі.