Президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою прибув до Парижа.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з програмою, після прибуття глава української держави відвідає найбільший в світі кампус стартапів "Станція Ф" (Station F). Станція була відкрита президентом Франції Еммануелем Макроном 29 червня 2017 року. Передбачається, що на території "Station F" Зеленський спілкуватиметься з українськими стартаперами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У другій половині понеділка відбудеться офіційна церемонія зустрічі Зеленського з дружиною Оленою із французькою стороною. Близько 15.30 за місцевим часом в Єлисейському палаці запланувала зустріч президента Франції Еммануеля Макрона і Зеленського. О 16.30 запланована спільна прес-конференція президентів.

Як очікується, Зеленський також відвідає Сенат Франції. Ввечері понеділка глава української держави вилетить до Німеччини.

Після Франції Зеленський 18 червня відвідає з офіційним візитом Німеччину. "Програмою візиту передбачено зустрічі глави держави з керівництвом Франції та Німеччини, керівниками парламентів, а також з провідними представниками французького і німецького бізнесу", - сказано в повідомленні адміністрації президента України.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.