Журналіст Олександр Дубинський поділився відео, на якому скандальна кандидатка в депутати від "Еврпейской солідарності", голова Васильківської райради Наталія Баласинович плює в обличчя випадкової перехожої, яка зробила їй зауваження.

Нагадаємо, 13 червня в YouTube опублікували відеозапис Баласинович, сидячи в автомобілі, матюкається на адресу співрозмовниці, яка знаходиться за кадром. "Іди нах...й! Ти хто така? Ти, бл...дь, уродка. Схудни спочатку кілограм на 30, потім будеш розповідати", – заявила чиновниця.

Автори відеозапису стверджують, що таким чином Баласинович, перебуваючи в нетверезому стані, спілкувалася з поліцейської.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Пізніше в інтерв'ю телеканалу "112 Україна" Баласинович заявила, що до публікації ролика причетний її колишній чоловік Богдан Баласинович і журналіст, кандидат в нардепи Олександр Дубинський і на самому відео вона була в стані афекту, через те, що посварилася з коханкою свого чоловіка.

Дубинський ж відкидає звинувачення Баласинович і заявляє, що Баласинович - це людина "скандального екс-голови "БПП".

Нагадаємо, соратник Порошенка зірвала регіт в студії замість овацій.

Як повідомляв Знай. ua, скандальну подружку Порошенко намагаються приховати.

Також Знай. ua писав, що соратник Порошенка випадково зганьбила на всю країну Геращенко, Луценко і Парубія.