У штабі партії "Європейська солідарність" екс-президента Петра Порошенка заявили, що публічно не будуть критикувати чинного главу держави Володимира Зеленського та лідера партії "Голос" святослава Вакарчука. У Порошенка вирішили зосередитися на донесенні до виборців трьох найголовніших меседжів. Про це йдеться у статті "Української правди".

У штабі побоюються тактичних помилок, які можуть коштувати втрати кількох важливих відсотків рейтингу, команда екс-президента регулярно проводить фокус-групи.

В офісі "Європейської солідарності" тестували сприйняття виборцями Порошенка нових облич, позиціонування партії, меседжі, кольори, брендування і результати досліджень серйозно здивували штаб. Виборці "Європейської солідарності" байдуже реагують на появу нових людей у списку партії, а у рекламі вони хочуть бачити обличчя Порошенка, а не когось нового.

Цікаво, що виборці екс-президента не хочуть, щоб він критикував Зеленського. Електорат Порошенка чекає, що він допомагатиме новому президенту та підставлятиме йому своє плече.

"Ми опинилися заручниками наших прихильників. Ми не можемо критикувати Зеленського, тому що електорат цього не сприймає. Якщо ми почнемо його грубо "макати", це може обернутися втратою довіри частини виборців", – зазначив у розмові з УП один зі штабістів.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Стратегія партії "Європейська солідарність" замість критики нової влади і конкурентів, зводиться до донесення трьох меседжів.

  • По-перше, за місяць Порошенку та його партії потрібно нагадати виборцям всі позитивні речі, які сталися під час його президентства. Це – безвіз, закон про мову, томос;
  • По-друге, вони хочуть донести людям, що йдуть у парламент захищати здобутки Порошенка і "не дати звернути у бік Росії";
  • Третє – що команда "Європейської солідарності" заходить у парламент, щоб боротися за вступ до ЄС та НАТО.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, чинний президент Петро Порошенко звільнив командувача Національної Гвардії України Юрія Аллерова. Іншим своїм Указом Глава держави призначив виконуючим обов’язки командувача Національної Гвардії Миколу Балана.

Як повідомляв портал Знай.ua, 6 травня чинний президент Петро Порошенко призначив нового командувачем операцією об'єднаних сил.

Також Знай.ua писав, у Зеленського прокоментували призначення нового командувача ООС