Голландський канал Nieuwsuur опублікував імена підозрюваних у справі МН17, в тому числі раніше неназвані.

Журналісти оприлюднили імена чотирьох підозрюваних у причетності до збиття малайзійського Boeing рейсу MH17 у 2014 році. Це сталось всього за день до оприлюднення нових подробиць розслідування Спільної слідчою групою (JIT).

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак наразі незрозуміло, чи це ті самі імена, які завтра назве JIT, оскільки досі жодне прізвище офіційно не називали.

Переклад сюжету каналу опублікувала український блогер Світлана Самбірський.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Отже, у сюжеті фігурують такі підозрювані:

Сергій Мучкаєв. Командир 53-ї зенітно-ракетної бригади, що базується в Курську. За версією журналістів, він відповідав за перевезення до українського кордону «Бука», яким збили літак.

Іван Без’язиков. Полковник ЗСУ, якого в Україні судять за звинуваченням у державній зраді. Він, можливо, сприяв перевезенню "Бука" до місця запуску.

Сергій Дубинський, "керівник" розвідки самопроголошеної "ДНР", ветеран ГРУ. Його вважають організатором застосування "Бука".

Олег Пулатов. Підполковник запасу російських Військово-десантних військ. Ймовірно, був залучений до перевезення "Бука" та організації охорони району падіння уламків збитого літака. За деякими даними, він перебував біля установки в момент пуску.

Нагадаємо, слідча група 19 червня назве імена чотирьох підозрюваних у збитті МН17.

Як повідомляв портал Знай.ua, , з'явилися нові докази того, що Росія збила малайзійський Боїнг МН17.

Також Знай.ua писав, 380 родичів жертв збитого Boeing вимагають від Росії покаяння