Журналіст Олександр Дубинський ретельно аналізує все, що відбувається в українському суспільстві, а потім сміливо розповідає про це на своєму YouTube-каналі і в Telegram.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

У новому випуску підсумків за 18 червня, які Олександр коротко іменує "Дубінізми", він зачепив чимало важливих питань:

  • вимогу Народного Фронту засідання РНБОУ через покупку ЗІК Медведчуком;
  • вимогу экспосла США надати Україні нові "джавеліни";
  • блокування терміналу Борисполя пасажирами Столара;
  • втеча журналістів з каналу ZIK.

І, що найцікавіше, не забув він і про голову правління НАК "Нафтогаз Україна" Андрія Коболєва і його відкат у розмірі 650 тисяч євро, який він отримав.

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Цю новину Олександо залишив "на десерт", тому що "вона по своєму цинізму і нахабству п*здець, яка ах**нна".

Далі Дубинський розповідає, що в Україні є така компанія, як "Укргазвидобування" - дочірнє підприємство "Нафтогаз Україна", монополіст, який контролює видобуток і подальшу реалізацію всього українського газу, який належить українцям на підставі Конституції.

"Ця компанія за тарифами, які у нас зараз є генерує божевільні прибутки. І ось буквально днями, з цього божевільного прибутку небагато, 650 тисяч євро було сп**жено паном Коболєвим в Голландію. Це історія про те, як "Укргазвидобування" придбала права інтелектуальної власності на використання презентації "Нафтогазу". Презентації ці стосуються трансформації Нафтогазу в напрямки "люди" і "культура". Тобто, за 2 набори слайдиків, до мпания "Укргазвидобування", за гроші, які ми платимо за божевільними тарифів за газ, відправила 650 тисяч євро на Голландію. Чому? Тому що тупо сп**женние бабки. Кому ми продаємо в Голландії? Марихуану? Кекси космічні? Або гумові фалоімітатори? До речі, Коболєва не завадило б один в ж*пу засунути за такі гроші. І всі мовчать". - емоційно висловився Дубинський.

Нагадаємо, українці кілька місяців платили за газ більше ринкової ціни