Політичний діяч, колишній перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевський розповів про те, що український народ довіряє не так партії "Слуга народу", як самому Зеленському.

На цю тему він поговорив в ефірі телеканалу NewsOne.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

На питання про те, чи відбудуться дострокові вибори 21 липня або ж все-таки вони на нас чекають восени, Андрій Іванович відповів однозначно:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"По-перше, нас ніхто не питає. Справа влади - підкорятися волі народу. Уявіть, що ви президент, чи я президент, чи той, хто сидить зараз біля телевізорів. І у вас стоїть подвійне завдання: швидко провести вибори на хвилі загальної любові та виграти якомога більше місць, тільки ти не знаєш, кого тобі підсунуть. У списку вже з'явилися, як наприклад "товариш" Радунский - товариш Порошенко. Мене це зачепило".

Пальчевський впевнений, що перед Зеленським стояв вибір: перемогти швидко і неякісно набрати людей або по-тихому почекати і провести своїх людей. Він стверджує, що українці довіряють саме президенту Зеленському, а не його помічникам або представникам партії.

"Чи правильне це було рішення з точки зору керівника країни, я досі не впевнений".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також, Пальчевський оцінив і 31 день президентсва Зеленського:

"Я б ставив оцінку знаками пунктуації. Багато в чому я ставлю знаки питання. Мені важко іноді зрозуміти, чому відбуваються або не відбуваються ті чи інші речі. Я думав, що у Володимира Зеленського вистачить життєвого досвіду робити все малим непомітним ходом. Не декларувати ті чи інші відносини з країною-агресором, Європою. Сьогодні постало питання про зняття блокади ОРДЛО. Але Кучма додав умови, що підприємства повинні перейти під українську юрисдикцію. Тобто, підприємства наших олігархів повинні перейти назад нашим олігархам."

Пальчевський заявив, що хотів би побажати президенту Володимиру Олександровичу: "Якщо це можливо, ми знаємо, що він кращий, може і в світі кращий, я б все-таки хотів, щоб вони все робили малим, непомітним ходом. Щоб була група розумних людей навколо президента. Вибори виграв не штаб Зеленського, а Зеленський. Приберіть Разумкова, хоча він і розумний хлопець.".

Пальчевський впевнений, що у Зеленського є право, дароване українським народом, приймати рішення, а не делегувати їх комусь. Андрій Іванович наголушує, що Зеленському потрібно навчитися жорстко питати з недбайливих підлеглих. Також, він пояснив, чому віддав своїй голос за Зеленського:
"Я не міг терпіти знущань Порошенка над народом."

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.