У партії "Слуга народу" не виключають можливості об'єднання політичної сили з партією "Голос", лідером якої є Святослав Вакарчук.

Про це заявив глава політсили Дмитро Разумков теоретично не виключає можливості об'єднання політичної сили з партією музиканта Святослава Вакарчука, - пише "Гордон".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!


"Питання ж, не з ким ти будеш об'єднуватися, питання – навіщо ти будеш об'єднуватися. Якщо ті завдання і цілі, які вони будуть ставити перед собою, співпадуть з ціннісними базисами партії "Слуга народу", то теоретично об'єднання можливе", – пояснив він.
На питання про можливість об'єднання з колишніми депутатами Разумков не дав ствердої відповіді.

"Я б хотів побачити, за кого проголосує українське суспільство, і з тими, за кого люди проголосують, нам по дорозі", – зазначив він.

Заступник голови партії "Голос" Ярослав Юрчишин вважає, що його політична сила може створити з "Слугою народу" коаліцію. Про це він заявив у коментарі "Радіо Свобода" 20 червня.

"Теоретично об'єднання можливе з будь-якою політичною силою, яка не є проросійською, яка готова реалізовувати програму, відповідну "Голосу". Тому так, дійсно, теоретично – цілком можливо. Практично – треба заходити в переговори, але переговори про створення коаліції", – зазначив він.