Політичний діяч, колишній перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевський розповів про вину олігархату, яку Пінчук не зможе окупити навіть обіцянкою купити 24 квартири на Донбасі в якості внеску у відновлення регіону, повідомляє портал Politeka.

Віктор Пінчук
Віктор Пінчук

"Ось Зеленський, зустрічаючись з Пінчуком заявив, що той купить 24 квартири. Що таке 24 квартири: це, може бути, мільйон доларів. А олігархи вигрібають з бюджету мільярди. Тому, Володимир Олександрович, скасувати «Роттердам+» - це добре. Але 24 квартири не спокутуватимуть проблеми олігархату. І Коломойський, який як ви сказали, ще не знає, що буде вкладати в це гроші. Багато хто боїться, що він так цього і не дізнається" - зазначив він.

Урааа! КС с нами,а олигархи с кем?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 20 juni 2019

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У зв'язку з цим Пальчевський переконливо попросив Зеленського "довго не танцювати на кістках" режиму Порошенка і скоріше переходити до другого етапу:

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вітаю всіх, хто чекає на те, що партія "Слуга народу" змете всіх конкурентів. Я вважаю питання вже вирішеним. Треба йти далі. Тому зупинятися не будемо. Довго танцювати на кістках загиблого режиму Порошенко теж не будемо. Приступимо до другої частини. Бесіди Зеленського з трьома олігархами з приводу Донбасу: 300 мільярдів інвестицій і так далі" - відзначив він.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Також, Пальчевський "пройшовся" і по обіцянкам Зеленського про те, що "олігархів не буде":
"Володимир Олександрович, ви обіцяли нам, що олігархів не буде. Треба розмовляти не тільки з цими, але і іншими олігархами, щоб не було монополії. Сподіваємося, так і буде".

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.