Президент України Володимир Зеленський нещодавно заявив, що Донбас отримає грошові інвестиції для відновлення руйнувань окупантів. Кошти на це виділять українські олігархи, зокрема, Рінат Ахметов, Ігор Коломойський та Віктор Пінчук.

Про це Зеленський заявив на зустрічі з бізнес-спільнотою у Києві, яка відбулася у четвер, 20 червня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент заявив, що домовленості з олігархами вже досягнуті.

"Вони беруть на себе відповідальність за вирішення конкретних питань. Наприклад, пан Пінчук забезпечить зараз же квартирами 24 сім'ї наших полонених моряків і далі буде займатися проблемами соціальної допомоги всім військовослужбовцям. Це наша домовленість", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами Зеленського, з Рінатом Ахметовим він домовився про скасування формули "Роттердам+" і того, що він інвестуватиме в місцеву медицину і дороги. Ігор Коломойський у свою чергу повинен вкласти свої гроші в інфраструктуру Донбасу.

"Пан Ігор Коломойський буде вкладати дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він про це ще не знає", - додав Зеленський.

Крім цього, він підкреслив, що не буде надавати їм ніяких преференцій, а також не допускати "ніяких монополій". Зеленський повідомив, що перший результат цих домовленостей – недавнє придбання 200 автомобілів швидкої допомоги.

Життя і здоров’я людей – найцінніше. Життя і здоров’я дітей – безцінне. Сьогодні в Україні понад 100 дитячих лікарень в...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Vrijdag 14 juni 2019

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Також Знай.uа писав, Батько Гандзюк написав емоційного листа Зеленському: "У нас тільки одна мета".