Як тільки Верховна Рада прийме закон про зняття недоторканності з депутатів, більшість "засланих козачків" складуть мандати самі.

Про це заявила на своїй сторінці в Facebook Ліза Богуцька.

Вона зазначила, що зараз багато партій крадуть слогани "Слуги народу":

"Зараз багато партій копіюють собі слогани, які вже були озвучені Зеленським. У тому числі- "Нас не 25, або 73 відсотків. Нас - 100% українців". Але використовують це як ширму, продовжуючи розколювати країну не намагаючись почути один одного, а бажаючи нав'язати другій частині свою "винятково правильну" позицію."

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також вона розповіла про засланих козачків в Раді:

"Це, звичайно, не означає, що про всіх пишуть усяку нісенітницю. Є ті, хто реально спеціально засланий козачком. Але я думаю, що варто тільки прийняти закон про зняття недоторканності, про відкликання депутата, про кримінальну відповідальність за кнопкодавство і позбавлення мандата за прогули, то ті, хто спеціально засланий - складуть мандат самі. Або... самі виберуть свою сумну дорогу..."

28 дней до выборов. Единственная партия которую полощут до дыр- "Слуга народа". Объяснимо. Одни хотят получить...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 22 juni 2019

Нагадаємо, мер Одеси Труханів "вибухнув" посеред сесії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський зробив приємно збірної України з футболу.

Також Знай.uа" писав про те, що у Зеленського розповіли, хто може замінити Гройсмана.