Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко вважає, що на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель президент України Володимир Зеленський недостатньо обстоював думку української сторони, що російську делегацію не слід повертати у ПАРЄ.

Про це вона написала у Facebook 22 червня.

« Здравствуйте, Ирина! Получил Ваше письмо в 6 утра, значит, настроение поднялось на целый день .Если получите от меня...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Vrijdag 21 juni 2019

"Зеленський в Берліні і Парижі сказав про те, що немає ніяких передумов для повернення російської делегації, але не знайшов аргументів, щоб переконати в цьому своїх візаві президента Макрона і канцлера Меркель. Українську позицію потрібно не просто озвучувати, її треба вигризати, за неї потрібно боротися" – заявила Геращенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вона також здивувалася, що Україна не скликає засідання Ради Безпеки ООН з вимогою негайного звільнення українських військовополонених моряків, які утримуються в СІЗО в Москві.

Нагадаємо, 17 червня Зеленський в Парижі зустрічався з Макроном , а 18 червня в Берліні – з Меркель.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський відшукав у лавах Порошенко дивних особистостей.

Також Знай. ua писав, що чим відома Олена Коробковая з команди Зеленського.