Телеведучий Олександр Скічко балотуватиметься у Верховну Раду від партія «Слуги народу». Він йтиме по мажоритарному округу 197 на Черкащині.

Про це сам Скічко повідомив у Instagram.

"Я іду в політику, тому що мені набридло. Мені набридло слухати порожні обіцянки кожні 5 років, їздити розбитими дорогами. І особливо мені набридло чути, як мої друзі хочуть виїхати до іншої країни", — каже Скічко.

Олександру Скічку 28 років. Народився в Черкасах, закінчив факультет міжнародної економіки Київського економічного університету. Кар'єру на телебаченні почав у 2006-му, тоді був ведучим на телеканалі «О-TV». Із пародіями Скічко виступав у шоу «Україна має талант», також переміг у шоу «Караоке на Майдані». Був ведучим Євробачення. Зараз працює на телеканалі «Україна».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розповів, коли займеться системою.

Також Знай. ua писав, що Зеленський скасував десятки указів заради українців.