На сьогоднішньому "Марші рівності" у Києві помітили "єврооптимістку" Світлану Заліщук, яка активно просуває свою кандидатуру до Верховної Ради України по мажоритарці, 199 округу у своєму рідному місті Жашкові Черкаської області.

Про це повідомляє Klymenko Time.

На ЛГБТ-параді вона весело крокувала поруч з депутатом ЄС Ребеккою Хармс, хоча в цей час могла б зайнятися, наприклад, організацією маршу на своїй історичній батьківщині. Але, поки кожна вулиця Черкас заклеєна її красномовними плакатами, Заліщук і пальцем не поворухнула, щоб в місті заговорили про права меншин. Мабуть вирішила, що краще просто покрокувати з Ребеккою - і веселі, і більше камер.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з 16 по 23 червня пройде найбільша в Україні ЛГБТ подія. Перелік заходів на ці дні просто величезний.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Маршу рівності в захист прав ЛГБТ-спільноти запросили президента України Володимира Зеленського приєднатися до їх заходу.