Колишній керівник СБУ Ігор Смешко зі своєю партією "Сила і честь" йде на парламентські вибори до Верховної Ради України. Центральна виборча комісія України вже зареєструвала партію. Однак у політсилу потрапили доволі неоднозначні люди.

Про це повідомив український блогер Віталій Чепінога на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На з'їзді партії було оприлюднено частину списку кандидатів до Верховної Ради. Серед них помітили людей українського олігарха Ріната Ахметова, експрезидента України Петра Порошенка та соратників президента-втікача Віктора Януковича. Чепінога зазначив, що найекстравагантніший список партії саме у Смешка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Кого там тільки нема... Ахметівці, колишні порошенківці, "садісти" (бувші прихильники Садового)... Прямо, як "ноєв ковчег" в засуху... Здалеку список нагадує руську народну еротичну казку "Тєрємок"... Мишка-норушка з лягушкою-квакушкою, лисиця-сестриця з зайчиком-братіком (інцест) і ще вовк ззаду... Суцільна срамота і безстидство... Бордель якийсь, а не "Тєрємок"... 18+ По сценарію, потім ще ведмідь придибав, сів на тєрємок жопою і роздавив його к іб*ням... По*но з елементами драми і разрушеній", - йдеться в дописі блогера.

Окрім того, Віталій Чепінога заявив, що найбільш загадковим є список лідера соціологічних опитувань - партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу". У свою чергу найбільш амбіційний список представив Святослав Вакарчук від партії "Голос".

Зазначимо, що за даними соціологічних опитувань, рейтинг партії Смешка коливається в межах 4-5%. У таких випадках важливу роль грають саме кандидати, які опинилися у списку партії.

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка та Януковича: хто насправді йде до Ради від партії Смешка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.