Президент України Володимир Зеленський під час своєї інавгураційної промови заявив про розпуск Верховної Ради України. Депутати оскаржили таке рішення, однак Конституційний суд визнав дії Зеленського законними. Склад Верховної ради IX скликання буде обраний на парламентських виборах 2019, які в Україні пройдуть достроково - 21 липня. У Зеленського перевірили, чи готові українці до них

Відео з'явилося на каналі "ЗЕ!Президент" в Youtube.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник команди президента Руслан Ханумак провів опитування серед українців. Він запитав їх, що б вони обрали: відпочинок на морі чи можливість віддати свій голос за когось із кандидатів.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Думки українців розділилися. Хтось не задумуючись обирав море й пляж, а хтось заявив, що проголосувати на виборах - це обов'язок кожного.

"Потрібно проголосувати, тому що від цього багато що залежить у нашій країні. Якщо ми їм, як Кузьма казав, не дамо, то вони... Крім нас цього ніхто не зробить", - заявив один з опитаних.

Зазначимо, що місце голосування для участі у позачергових парламентських виборах, призначених на 21 липня, змінили вже понад 14,8 тис. українців. Так, станом на 23 червня процедурою тимчасової зміни місця голосування скористались 14 тис. 833 українця, з яких 268 осіб – з окупованого Росією Криму, 4 тис. 371 – з Донецької області та 2 тис. 439 – з Луганської. Більшість українців змінили місце голосування на Київ та Київську область - 2 тис. 848 та 1 тис. 432 осіб відповідно.

Змінити місце голосування можна до 15 липня включно.

Нагадаємо, у "Слугу народу" Зеленського затесався герой реаліті "Міняю жінку": "Такого цирку Україні не бачила".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зробив потужну заяву щодо Донбасу, Путін у ступорі: "Це трагедія".

Також Знай.ua писав про те, що зустріч Зеленського та Путіна на саміті G 20 несподівано зірвалася: перші подробиці.