По мажоритарному округу від партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде Дмитро Пахомов - людина, який вирішувала свої сімейні проблеми за допомогою телешоу.

Зеленський голосує на виборах президента України
Зеленський голосує на виборах президента України

Пахомов йде по 210 мажоритарному округу, про що повідомляє юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Нічого незвичайного. Просто кандидат в народні депутати по 210-му мажоритарному округу від "Слуги Народу" Дмитро Пахомов, блищить шоу 1+1 "Міняю Жінку"." - написав Шнайдер.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Ничего Необычного. Просто кандитат в народные депутаты по 210-му мажоритарному округу от "Слуги Народа" Дмитрий Пахомов, блистает в шоу 1+1 "Міняю Жінку".

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 22 juni 2019

Пахомов став відомим на всю Україну завдяки цьому телевізійному шоу. Це передача, в якій дві родини на тиждень міняються дружинами. До Дмитра приїхала італійка українського походження. А його дружина, Тетяна, вирушила в північну Італію, де її чекала тимчасова сім'я – скрасавчик Еммануель, виходець з Колумбії, засновник школи танців, і його двоє дітей, у тому числі піврічний малюк. Закінчилася зйомка конфліктом. Еммануель назвав дружину депутата примхливої і розпещеною, Пахомов відповів, що це якийсь "дурдом", після чого дружина депутата відповіла йому "закрий рот". Той вжив у її адресу нецензурну лексику і покинув знімальний майданчик.

Люди по різному реагують на таку новину в коментарях:

"Колгосп", "Ну, вже після цього «кандидата», СН - досвідос. Такого цирку на дроте Україна ще не бачила.", "Дійсно смішно", "У нас тепер будуть такі Слуги Народу?" "Це п*здець!", "І що? Безневинне шоу."

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Також Знай.uа писав, що Зеленський нагадав українцям про важливий день: "Торкнулася кожної сім'ї".