23 червня помер партієць "Громадянської позиції" Олександр Комарницький, якого по-звірячому побили поліцейські у Вінниці.

У зв'язку з цим "Громадянська позиція" оголосила свої чіткі вимоги керівництву МВС та триматиме питання на контролі, повідомив лідер політсили Анатолій Гриценко в Facebook.

Гриценко пообіцяв, що в партії не дозволять заговорити чи спустити на гальмах розслідування цього вбивства.

"Україна стає небезпечною для життя своїх громадян – вбивають ті, хто повинен захищати людей", – зазначив політик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Він також висловив щирі співчуття рідним та друзям загиблого.

Україна стає небезпечною для життя своїх громадян

Україна стає небезпечною для життя своїх громадян - вбивають ті, хто має захищати людей. Вчора помер наш партієць Олександр Комарніцький, по-звірячому побитий поліцейським у Вінниці. Царство небесне світлій людині! Наші щирі співчуття рідним і друзям загиблого! Громадянська позиція оголосила свої чіткі вимоги керівництву МВС і триматиме питання на контролі. Ми не дамо заговорити чи спустити на гальмах розслідування цього вбивства.

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Maandag 24 juni 2019