На акцію протесту біля будівлі Нацполиции у Вінниці люди вийшли після смерті 47-річного Олександра Комарницького, який помер напередодні в лікарні. У його вбивстві підозрюють поліцейського, передає ТСН.

Просто на вулиці, стверджують свідки, поліцейський почав бити чоловіка і завдав тяжкі травми. Активісти вимагають справедливого розслідування за фактом загибелі 47-річного Олександра Комарницького. Він помер від тяжких травм, які отримав під час конфлікту з поліцейським.

"Ми вимагаємо розслідування вбивства Олександра Комарницького як можна швидше. Напрямок слідчим про взяття під варту, а не під домашній арешт Сергія Пивовара, а можливо інших підозрюваних, також звільнення Юрія Педоса – це начальник управління поліції області, Синявського – це начальник поліції в місті Вінниці", - озвучує свої вимоги активіст Юрій Павленко.

"Свідки розповідають, що Саша просто йшов. Пивовар його чекав, між ними було декілька слів, був агресивно налаштований і відразу вдарив мого чоловіка. У нього перелом основи черепа, гематоми, повітря в голові, перелом ноги. Мого чоловіка жорстоко вбили", - каже дружина загиблого Леся Комарницька.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, Гриценко розповів, яким бачить вирішення конфлікту на Донбасі

Як повідомляв портал Знай.uа згідно з соцопитуванням, у ВР проходять 5 партій, серед яких "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка

Також Знай.uа писав, Анатолій Гриценко займає перше місце серед політиків, яких українці хотіли б бачити у складі ВР